Nieuw chalet te koop op Chaletpark de Paardenwei, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Er is een mooi park aangelegd met de toepasselijke naam: Chaletpark de Paardenwei. Het zijn 12 ruime kavels met chalets en stacaravans die van alle luxe voorzien zijn en perfect passen in het natuurlijke landschap. Op fietsafstand van het Noordzeestrand bij de badplaats Cadzand

Het model Arcabo Kust XL is geplaatst op kavel 72 & 73 en heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de mooie houtlook. Kwalitatief hoge materialen, slimme details en een goed doordachte indeling. Iedere centimeter is benut en dat maakt het chalet heel gebruiksvriendelijk. De chalets zijn van alle gemakken en comfort voorzien. De kleuren en materialen van het interieur zijn mooi op elkaar afgestemd, een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. 

Er wordt hard gewerkt aan de tuinen van deze omvangrijke kavels. De chalets hebben een ruim terras over heel de lengte van het chalet en krijgen een groene grasmat die voor je onderhouden wordt. Wil je als finishing touch nog een mooie terrasoverkapping plaatsen en een tuinhuis, we kunnen je informeren over de diverse mogelijkheden. De chalets zijn gelijk en de kavels even groot, welk plekje zou het meest eigen voelen? Hier ervaar je het gezellige kampeergevoel, maar de luxe van thuis hoef je zeker niet te missen.

Benieuwd hoe de chalets staan op dit nieuwe park in Zeeuwse Oostburg? We informeren je graag over alle mogelijkheden en laten je graag de chalets zien!

Jaarhuur & info

Chaletpark de Paardenwei is het hele jaar geopend en de hond is welkom op het park. De kavels hebben een oppervlakte van 418 m2. De jaarhuur voor 2024 bedraagt €3.139,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, wifi en exclusief het verbruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan maar familie en bekenden kunnen in overleg gebruik maken van het chalet.

De camping in Zeeland wordt omgeven door bijzondere natuurgebieden, het is dan ook dé perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving, met volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Geen treinen, geen snelwegen en de wegen zijn nagenoeg filevrij. Dieren- en natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
72 en 73
Oppervlakte kavel ±:
418 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.139
Gasvoorziening:
Gasleiding
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Boerencamping de Paardenwei
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel