Nieuw chalet te koop vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

Deze mooie vakantiestek heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer met veel lichtinval en een luxe keuken voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. Het chalet ziet er modern en warm uit, door de combinatie van zwarte details en de natuurlijke materialen. Het chalet wordt sleutelklaar opgeleverd, met tuinaanleg en bijpassende berging. De luxe boxsprings en raambekleding horen bij het chalet, alleen nog een mooi bijpassende inrichting uitzoeken en je bent klaar om de vakanties en weekenden in Zeeland door te brengen. 

Camping de Strandloper is een mooie camping met verschillende speeltuinen, een sportveld en in het hoogseizoen een recreatieteam. De camping is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, waardoor dit een heerlijke plek is voor strandliefhebbers. Je geniet hier van mooie schone zandstranden en kan er ook zeehonden spotten. 

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (Kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.500,--. Dit is inclusief milieukosten, CAI module en internet. Bijkomende kosten zijn de kosten van het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting.    

Alle kenmerken

Merk-type:
Zilt
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.40 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
P12
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel