Nieuwe stacaravan te koop in Westenschouwen, Zeeland

Camping Sine Cura is het best te omschrijven als groen, gemoedelijk en rustig. Vanaf de camping zie je de duinen, het strand is dan ook maar een kilometer verderop. Kinderen amuseren zich in het speeltuintje, op de trampoline of op het trapveldje. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling of een fietstocht, en in de directe omgeving is genoeg te beleven op zowel sportief, cultureel als historisch gebied. Wil je gezellig een terrasje pakken? Of wat meer drukte om je heen? Dat kan, de historische badplaats Burgh-Haamstede is naast de deur!

Op kavel 76 is de stacaravan IRM Azalée van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst. De buitenfoto's zijn net na het plaatsen gemaakt, de overige foto's zijn ter inspiratie. 

De IRM Azalée heeft een middenkamer indeling met een ingebouwde bedbank, een compleet uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. De eetkamertafel heeft een ingebouwd verlengstuk, wat ruimte bespaart maar heel praktisch is met meerdere personen. De twee slaapkamers met ruime bedden zijn uitstekend en de badkamer met douche en wastafel ziet er ook prachtig uit. Er is een apart toilet aanwezig. De stacaravan wordt verwarmd met elektrische verwarming, als extra optie is gekozen voor convectoren in de slaapkamers, heerlijk comfortabel in het voor- en najaar. De kunststof buitenbekleding van de stacaravan is uitgevoerd in een kleurencombinatie van linnen en muscade. 

De stacaravan wordt op de camping aangesloten en opgeleverd met een gaskeuring, onderzijde afwerking en een brede trap. De tuinaanleg en tuinhuis zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen maar we denken graag mee over de mogelijkheden. 

Dus ben je op zoek naar een nieuwe stacaravan, op korte afstand van de duinen en strand? Neem dan snel contact op met de stacaravanmakelaar voor een bezichtiging!

Jaarhuur & info

Camping Sine-Cura is geopend van 1 april tot eind oktober. De kavelhuur 2024 bedraagt €2.940,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting, vastrecht elektra, waterbeheer, afvalkosten en wifi. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en een tv-abonnement. De stacaravan mag maximaal 3 weken per seizoen verhuurd worden aan derden en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Azalée
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
7.90 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
76
Oppervlakte kavel ±:
165 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.940
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Sine Cura
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel