Nieuwe stacaravans te koop in het hart van de randstad, midden in de natuur!

Op deze prachtige plek aan het Braassemermeer zijn recent 6 IRM stacaravans van het model Loggia Bay geplaatst. Edgar en Jasmine zijn enthousiast om jullie te mogen verwelkomen op vakantiepark de Wijde Aa, gelegen aan een jachthaven. De 6 IRM stacaravans zijn leuke modellen en van alle gemakken voorzien. De stacaravans zijn geheel ingericht met sfeervolle meubels en hebben een overdekt terras, waarmee je uitzicht op de prachtige natuur hebt. Er zijn twee slaapkamers met diverse opbergruimtes, de keuken is uitgerust met een gaskookplaat, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Daarnaast heeft de stacaravan een badkamer en een apart toilet. In de woonkamer kun je fijn eten aan de eettafel met hoekbank, die ook omgebouwd kan worden tot slaapbank.

Camping & Omgeving

Ondanks dat het park in het hart van de randstad ligt, is het omgeven door natuur. Het Braassemermeer staat bekend om zijn biodiversiteit, met zwanen, eenden en andere watervogels die hier graag verblijven. Daarnaast is het meer ideaal voor watersporten zoals zeilen, kanoën en zwemmen. In de omgeving kun je goed wandelingen en fietstochten maken en een bezoek brengen aan de vele omliggende steden. Voor de vaarliefhebbers is er vanuit de aangrenzende haven een directe verbinding met de grote plassen, de Braassem en de Kaag. Ook vaar je binnen 45 minuten de prachtige oude binnenstad van Leiden binnen. Vakantiepark de Wijde Aa is een klein en rustig parkje, waar je het ultieme vakantie gevoel kunt beleven. 

Jaarhuur & Info

Vakantiepark de Wijde Aa is een seizoenspark geopend van 1 april t/m 1 november.
Het is in de winter mogelijk om te overnachten op het park, alleen is het water afgesloten. 
Actieve verhuur is niet toegestaan.

De kavel huur bedraagt € 4.662,20 incl. rioolheffing en forensenbelasting.
De verkoopprijs van deze stacaravans is inclusief BTW, transport en plaatsing. 
De stacaravans zijn geleverd door de leverancier Zeeuwse Projecten. 

Contact

Ben je enthousiast geworden over deze prachtige plek? We maken graag een afspraak met je om de plek te bezichtigen. Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nlWe ontmoeten je hier graag!

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Loggia Bay
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8.3 x 4.2 m
Bouwjaar:
2024
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
1 t/m 6
Huurindicatie kavel:
€ 4.662
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitaal
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zuid en Noord-Holland
Park:
Vakantiepark de Wijde Aa
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel