Prachtig chalet te koop in Oostkapelle, Walcheren

Wakker worden, gordijnen open en kijken naar de heerlijk beschutte tuin. Ben je op zoek naar een vakantieplek waar je met heel de familie ‘zorgeloos’ kunt genieten? Het hoeft niet langer een droom te zijn want dit prachtige Vroegop chalet staat nu te koop op camping Siblu in de Bongerd. Recreëren op een vakantiepark, maar in een luxe chalet dat van extra gemakken is voorzien.

Het chalet heeft twee slaapkamers, de tweede slaapkamer heeft zelfs drie bedden. Er is een badkamer met ruime douchecabine, een wastafel met onderkast en een apart toilet. In de moderne keuken vind je een combimagnetron, gasfornuis, afzuigkap en een inbouwkoelkast. Het woongedeelte is lekker ruim en licht, en heeft een schuifpui naar de tuin. Om ook in de winter in je chalet te kunnen verblijven, is het chalet voorzien van centrale verwarming.

De tuin is onderhoudsvriendelijk, netjes en strak aangelegd en verder staat er nog een berging in dezelfde stijl als het chalet. Je auto parkeer je gewoon op de kavel. Die laatste kun je trouwens zo veel mogelijk op de plaats laten staan, een fiets volstaat prima in deze prachtige omgeving!

Wil je meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail, wij gaan graag met je mee.

Jaarhuur & info

Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €10.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van internet, televisie, gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Vroegop chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
4.08 x 11.06 meter
Bouwjaar:
2014
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JV50
Oppervlakte kavel ±:
220 m²
Huurindicatie kavel:
€ 10.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel