Camping Siblu In de Bongerd

Deze leuke familiecamping ligt net buiten het dorp Oostkapelle, in de groene omgeving van de ‘oude’ boomgaard op het mooie platteland van Walcheren in Zeeland. Met zee, strand, bos en duin in de directe omgeving, kunt u kiezen voor een ontspannen of een actieve vakantie.

Siblu In de Bongerd is voorzien van alle moderne gemakken voor een onbekommerd verblijf. Met volop sport- en spelmogelijkheden voor jong en oud, maar de camping is ook een prima uitvalsbasis om het vele moois te ontdekken dat Zeeland te bieden heeft. 
De camping heeft alles in huis om daarvoor te zorgen.

Oostkapelle

Kermis, visserijfeesten, sportwedstrijden, kunst en cultuur. Je kunt geen onderwerp bedenken of de Zeeuwen hebben er wel een evenement aan verbonden. Veel van die evenementen in Zeeland zijn verbonden met de zee. Er is zoveel te beleven dat je het niet allemaal in een keer kunt doen, dus je kan gerust nog een keertje komme ôôr.

Oostkapelle is een echte familiebadplaats. De stranden van Oostkapelle zijn een aanrader! Goed onderhouden, voor de kinderen staan er verschillende speeltoestellen en over de hele breedte liggen er loopvlonders. Uiteraard zijn er voldoende prullenbakken te vinden, Oostkapelle had in 2003 zelfs het schoonste strand van Nederland! Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden, De Manteling en Oranjezon. De Manteling bestaat uit oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, lanen en slingerpaadjes en Oranjezon bestaat voornamelijk uit duingebied.
Oostkapelle, Oôskappel, dankt zijn naam aan een kapel die ooit op die plek op Walcheren moet hebben gestaan. Het is een van de grotere kernen van de gemeente Veere. Met zijn schone, brede stranden, duinen, natuurgebieden en karakteristieke dorpskern is Oostkapelle een echte trekpleister voor toeristen. De folkloristische sport ringrijden heel populair, ook Oostkapelle heeft zijn eigen wedstrijd. Bij ringrijden zit de ruiter op een paard zonder zadel en probeert hij, in galop, een ring te steken met een lans.

Verhuurmogelijkheden op Walcheren

Op camping Siblu In de Bongerd zijn goede verhuurmogelijkheden. 
Je kunt je chalet zelf verhuren of kiezen voor een van de twee Siblu verhuurprogramma’s. 
Wanneer je chalet door Siblu verhuurd wordt verzorgt Siblu de marketing en sales, zij zorgt voor sleutelbeheer, de schoonmaak van het vakantiechalet en reparatie of vervanging van kapotte onderdelen op de chalet- inventaris lijst wordt ook door Siblu verzorgd. 
Bij het zelf verhuren van uw chalet dien je hier zelf voor te zorgen, of Siblu kan het verzorgen tegen betaling.

Bij het verhuren door Siblu kun je kiezen uit het standaard verhuurprogramma of het premium verhuur programma. Lees hierover meer bij de advertenties.