Mooi chalet voor het hele gezin op familiecamping Siblu in de Bongerd, Zeeland

Dit mooie chalet, IRM Aventura 3, staat op een fijne kavel met een leuke veranda. Het chalet is een groot model met maar liefst drie slaapkamers,  twee badkamers en een apart toilet. De ruime woonkamer heeft een L-vormige bank en een lichte en ruime eethoek. De U-keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is veel opbergruimte. Helemaal van deze tijd is de elektrische verwarming in het chalet. Op de kavel kan de auto geparkeerd worden en de fietsen kunnen in de berging naast het chalet staan. Het is hier heerlijk verblijven in de vakanties en weekenden! Benieuwd geworden naar deze leuke familiecamping in combinatie met dit leuke chalet? Maak een afspraak en dan zien we je in Oostkapelle!

Jaarhuur & Info

De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 9.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Camping In de Bongerd

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar een ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren. Voor kinderen is de camping een geweldig speelterrein, vanwege alle speel- en ontspanningsmogelijkheden. Er is een overdekt zwembad op de camping, waar je een heerlijke duik kan nemen. Wat ook erg fijn is, is dat je voor het ontbijt op het park vers gebakken broodjes kan halen en in het restaurant In de Bongerd geniet je van een heerlijk drankje aan de bar!

Oostkapelle voor rustzoekers en sportievelingen

Oostkapelle is een gezellig dorp gelegen tussen natuur, bossen, duinen, strand en de zee. Het dorp heeft veel te bieden voor zowel rustzoekers als ook sportievelingen, de omgeving is uitermate geschikt om te fietsen, surfen, zeevissen, wandelen of om heerlijk tot rust te komen op de brede stranden.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura 3
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JD03
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel