Chalet te koop voor heel het gezin in Oostkapelle, Zeeland

Wie graag met het hele gezin op vakantie gaat is hier op het juiste adres. Het chalet is ingericht voor 6 personen en Camping Siblu in de Bongerd is een fantastische locatie om je vrije tijd door te brengen. Op de camping kunnen de kinderen zich vermaken in het overdekte zwembad en in de schoolvakanties is er een animatieteam actief. Heerlijk wat eten kan in het vernieuwde restaurant op het park, maar je bent ook zo in het centrum van Oostkapelle waar meerdere restaurants en terrassen te vinden zijn.

Het chalet heeft een fijne indeling, de ouderslaapkamer is aan de ene zijde van het chalet en de twee kinderkamers aan de andere zijde van het chalet. De woonkamer kijkt uit op het terras, wat in de zomer een fijne plek is om een drankje te nuttigen. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven, dat is toch wel erg fijn op vakantie. Het toilet is apart en de kamers hebben ingebouwde kastruimte om kleding en spullen in op te bergen. Er is een berging voor de tuinspulletjes en de fietsen. 

Wil jij graag de weekenden en vakanties in Zeeland doorbrengen? Dicht bij de kust een eigen plek hebben? We laten graag dit chalet aan je zien!

Jaarhuur & info

Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €8.539,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van internet, videma, gas, water, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Omgeving & tips

Terra Maris is het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum heeft een landschapstuin van 2,5 hectare en is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove. Er is een afwisselende en levendige tentoonstelling die je meeneemt door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en de gevarieerde Zeeuwse natuur. Bekijk ook de agenda van Terra Maris, het museum organiseert leuke activiteiten en excursies! 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Casita
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JD44
Oppervlakte kavel ±:
140 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.539
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel