Mooi chalet te koop op camping In de Bongerd, Oostkapelle

Dit leuke chalet op camping siblu In de Bongerd, staat in een van de laantjes vlak bij de ingang van het park. De camping ligt op 20 minuten fietsen van het strand, maar je loopt ook zo het gezellige centrum van Oostkapelle in, waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.

Het chalet heeft twee slaapkamers, waarvan vooral de ouderslaapkamer erg ruim is met voldoende kastruimte. Het woongedeelte is speels ingedeeld met een open keuken, eethoek en gezellige zithoek. De prachtige veranda voor het chalet vergroot je leefruimte, hoe fijn is het om zo een jaar rond te kunnen genieten van deze gezellige plek in Zeeland.
  
Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2023 €8.172,-. Dit is inclusief de veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra, internet, televisie en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken, maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. 

Camping in de Bongerd

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht, of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend en honden zijn welkom op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Delta Saffron
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JZ105
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.172
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel