Mooi chalet op leuke kavel in Walcheren te koop, Zeeland

Een heerlijk beschutte plek, een mooi chalet en een fijne gezinscamping. Alle ingrediënten voor een geweldige vakantiestek. Het chalet heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 grote slaapkamer met inloopkast en aan de andere zijde van het chalet zijn de 2 kinderslaapkamers. De keuken is voorzien van een oven en vaatwasser en de eettafel is uitschuifbaar. Er is een fijne badkamer en de wc is apart. De woonkamer kijkt uit op de veranda, waar in de ochtend genoten kan worden van een croissantje en in de avond een lekker drankje. Zie jij het al voor je? In de tuin staat een berging, handig voor de tuinspullen of fietsen en parkeren kan op de kavel. De kavel is gelegen aan de buitenrand van het park.

Benieuwd naar dit sfeervolle 6 persoons chalet met genoeg kastruimte op een zonnige kavel? We laten het graag aan je zien! 

Jaarhuur & Info

De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 9.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Camping In de Bongerd

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar een ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren. De camping is slechts enkele minuten rijden van diverse stranden en ligt tussen de natuurgebieden De Manteling en Oranjezon. Naast natuur en stranden is het eiland Walcheren ook erg leuk voor het hele gezin. Bezoek het waterpark Deltapark Neeltje Jans of historische plaatsen zoals de badplaats Domburg, de provinciehoofdstad Middelburg en de oude havenstad Vlissingen. Een heerlijke plek om vakanties en weekenden door te brengen!

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Amorosa
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Airco:
Ja
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JV22
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel