Luxe chalet te koop met drie slaapkamers, Zeeland

Een mooie kavel, een ruim chalet en vele extra’s. Bij dit chalet is echt overal aan gedacht! Met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet is dit een heel fijn chalet om met het hele gezin de vakanties en weekenden door te brengen. Doordat het chalet een middenkamer heeft, heb je aan de ene kant de volwassen slaapkamer en aan de andere kant de twee kinderslaapkamers. De u-vormige keuken is uitgerust met een vaatwasser en een oven. Er is een fijne zithoek gecreëerd en de tafel is uit te schuiven zodat er 6 personen aan kunnen zitten. De bank in de woonkamer is een slaapbank, erg handig met bezoek. Doordat de overkapping is verlengd zijn de toegangsdeuren ook overkapt, het prachtige en robuuste terras vergroot de living, heerlijk voor op de warme dagen. De bijpassende berging is net als het chalet zeer onderhoudsvriendelijk. Het onderhoud van het gras en de kavel wordt verzorgd door het park.

Maak nu een afspraak, dan laten we graag deze mooie plek zien. Hier wil je iedere vrije minuut genieten van het sfeervolle chalet, een fijn park en de geweldige omgeving!

Jaarhuur & info

Siblu In de Bongerd is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €10.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van internet, televisie, gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Omgeving & tips

Net buiten Oostkapelle vind je Het Kaslokaal, dit is een voormalige tuinderskas die omgetoverd is tot een sfeervolle theetuin. Je kunt er genieten van huisgemaakte taart en diverse lunchgerechten maar de verse thee en koffie laten zich prima smaken. In de kas worden onder andere tomaten, aardbeien, asperges en aubergines gekweekt. Wat er in het menu staat komt zo veel mogelijk uit de kas, de tuin en de omgeving. Als de zon schijnt is het heerlijk toeven in de sfeervolle tuin en bij minder mooi weer zit je gezellig binnen.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Rapidhome Bahiana
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2022
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JD65
Oppervlakte kavel ±:
220 m²
Huurindicatie kavel:
€ 10.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel