Chalet te koop op leuke familiecamping in Walcheren, Zeeland

Dit leuke chalet heeft 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De middenkamer-indeling past hier goed bij de veranda. Waar je kan genieten van een drankje na een lange stranddag. De keuken heeft een fijne oven, perfect om de broodjes voor het ontbijt in af te bakken. Dit is een hele fijne plek om vakanties en weekenden door te brengen!

Benieuwd of dit jouw vaste vakantiestek kan worden? Bel of mail om een afspraak te maken en we laten het graag aan je zien.

De camping wordt goed onderhouden en er is genoeg te doen! Een binnenzwembad, een restaurant en een animatieteam in het hoogseizoen. Camping Siblu in de Bongerd is slechts enkele minuten rijden van diverse stranden en ligt tussen de natuurgebieden De Manteling en Oranjezon. Genieten van diverse wandel- en fietsroutes door bos, duin en strand of een boottocht over de Oosterschelde.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 9.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Casita
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JV26
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel