Prachtig chalet te koop in Oostkapelle, Zeeland

Hier wil je zijn, wat een heerlijk plekje!

Geen standaard indeling, maar een goed doordacht plan waarbij iedere centimeter optimaal benut is. Met de badkamer, twee kinderkamers en keuken aan de ene zijde en de ouderslaapkamer met een badkamer ensuite aan de andere zijde, krijgt vooral het leefgedeelte alle aandacht. Dit komt natuurlijk ook wel door het verhoogde plafond, dat geeft een heel ruimtelijk effect. Dit praktisch ingedeelde chalet met de prachtige veranda heeft alles wat je nodig hebt om hier heerlijke vakanties en weekenden door te brengen.

In de tuin staat nog de goed geïsoleerde berging met een afmeting van 3.00 x 2.00 meter en is voorzien van elektra en verlichting. Het onderhoud van het gras en de kavel wordt verzorgd door het park. 

Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2023 € 9.972,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra, internet, televisie en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend, honden zijn welkom op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Victory Atlantic
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
D32
Oppervlakte kavel ±:
230 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.972
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel