Prachtig chalet te koop in Oostkapelle, Zeeland

Op Siblu in de Bongerd staat dit mooie chalet van IRM op een ruime kavel met een prachtig terras om de hele dag van de zon te kunnen genieten. 

De Aventura is een groot model met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. De ruime woonkamer heeft een L-vormige bank en een lichte en ruime eethoek. De U-keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is veel opbergruimte. Helemaal van deze tijd is de elektrische verwarming, als extra optie is gekozen voor convectoren in alle ruimtes. Het chalet heeft iets weg van een strandhuisje, met de lichte kleuren en materialen geeft het een modern maar warm gevoel.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2022 €8.625,--. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren.

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht, of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend en honden zijn welkom op het park.

Omgeving

Oostkapelle is een echte familiebadplaats. De stranden van Oostkapelle zijn een aanrader! Goed onderhouden, voor de kinderen staan er verschillende speeltoestellen, en over de hele breedte liggen er loopvlonders. Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden, De Manteling en Oranjezon. De Manteling bestaat uit oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, lanen en slingerpaadjes en Oranjezon bestaat voornamelijk uit duingebied.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura 3
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
M39
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.625
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel