Mooi chalet te koop op camping In de Bongerd, Oostkapelle

De camping ligt op 20 minuten fietsen van het strand, maar je loopt ook zo het gezellige centrum van Oostkapelle in, waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.

Het chalet heeft twee slaapkamers, met voldoende kastruimte. Het woongedeelte is speels ingedeeld met een hoekkeuken met leuk barretje, eethoek en gezellige zithoek. Naast de (gasten) badkamer is er ook nog een apart toilet en een badkamer en suite bij de ouderslaapkamer. Voor het chalet is een mooi terras aangelegd en het verzorgde groene gazon ligt er strak bij. Het inventaris is inclusief.

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om het park goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht, of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt.

Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2024 €9.339,-. Dit is inclusief de veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra, internet, televisie en de toeristenbelasting.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Ultimate Horizon
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JV15
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel