Mooi chalet te koop op camping In de Bongerd, Oostkapelle

Dit mooie chalet ligt op camping de Bongerd in Oostkapelle. Een heerlijke plek om met het gezin de vakanties en weekenden door te brengen. In dit rustige laantje ligt deze fijne kavel met een ruime veranda om in de zomer van te genieten. Het chalet is praktisch ingedeeld, een middenkamer, de grote slaapkamer aan de ene zijde en de twee kinderslaapkamers aan de andere zijde van het chalet. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer en daarnaast is er nog een losse badkamer en een apart toilet. De u-vorm keuken is van alle gemakken voorzien om een heerlijke ontbijt in te maken. In de tuin staat een berging, wat handig is voor de fietsen en tuingereedschap. Hoewel je op de kavel rust vindt is er op het park is genoeg te doen: leuke speeltuinen, een zwembad en animatie in de vakanties.

Benieuwd naar deze leuke plek? Bel of stuur een mail en we maken graag een afspraak met je.

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt in 2024 €9.339,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht of via het standaard verhuurprogramma van de camping. De camping ligt op 20 minuten fietsen van het strand, maar je loopt ook zo het gezellige centrum van Oostkapelle in, waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura 3
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JD29
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.339
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel