Prachtig dubbel chalet op camping Bergzicht in Markelo in Overijssel.

Dit ruime en gezellige dubbel chalet op kavel Libelle 4 is te koop op camping Bergzicht in Markelo. 

Het chalet bestaat uit totaal 4 kamers. In het gehele chalet is een prachtige houten vloer gelegd. Ook de spotjes die in het plafond zijn ingebouwd geven een gezellige sfeer. Verder zijn er grote raampartijen op verschillende plekken van het chalet (keuken, leefruimte, slaapkamer) ingebouwd. Hierdoor valt er veel natuurlijk licht in het chalet en heeft men prachtig zicht naar buiten toe. 

In het middengedeelte van het chalet bevindt zich de leefruimte, met genoeg plek voor een apart zit- en eetgedeelte. Tevens kan men direct vanuit de leefruimte de tuin betreden door de tuindeuren die zijn ingebouwd. Aan de linkerzijde van het chalet, direct grenzend aan de leefruimte, bevindt zich de halfopen keuken. Deze prachtige keuken is gemaakt van hout en geeft een warme, gezellige sfeer in het chalet. De keuken is tevens compleet uitgevoerd met een koelkast inclusief diepvries, combimagnetron, vaatwasser en gasstel met afzuigkap. 

In het chalet zijn in totaal 3 slaapkamers aanwezig, en biedt dus plek voor maar liefst 6 personen. De grote slaapkamer bevindt zich direct achter de keuken. In deze slaapkamer is genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en kastruimte. Ook in de andere twee slaapkamers, die zich aan de rechterzijde van het chalet bevinden, is er genoeg ruimte voor bedden, hoogslapers, of eventueel kasten voor het opbergen van kleding of andere spullen. 

Ook de badkamer bevindt zich aan de rechterzijde van het chalet. De badkamer is compleet betegeld, en beschikt over een toilet, douchecabine, wastafel met kastruimte en designradiator. 

Verder is er in het chalet TV ontvangst via de schotel en internetverbinding via het park. Ook beschikt het chalet over een wasmachine. 

Het chalet is geplaatst in een prachtige natuurrijke omgeving. De tuin is goed beschut en hierdoor heeft met veel privacy. Verder is de tuin deels betegeld en deels beplant met plek voor een gezellig buitenterras. Ook staat hier een tuinhuis met de mogelijkheid tot het opbergen van diverse spullen (tuinmeubelen, fietsen, etc.). 

Dit chalet wordt opgeleverd inclusief inventaris. De jaarlijkse park- en huurkosten bedragen EUR 1.800,00. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arragon
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12 x 4,5m
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Libelle 4
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.195
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Overijssel
Park:
Camping Bergzicht Markelo
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel