Ruim chalet op Buitenplaats Den Inkel, Zeeland

Wauw, wat een ruimte! Dit mooie chalet staat op een ruime kavel aan de rand van de camping. Er is een parkeerplaats, een bijpassende berging, een goed bijgehouden tuin en een heerlijk terras met overkapping. Het chalet heeft 2 slaapkamers en een kamer die als berging gebruikt wordt. De fijne badkamer heeft aansluiting en afvoer voor een wasmachine en er is een apart toilet. De grote woonkamer heeft meer weg van een vakantiehuis dan een chalet. Dit is echt een heerlijke plek om te zijn op je vrije dagen. 

Buitenplaats Den Inkel draait om ontspanning, plezier en natuur. De camping is gelegen naast het prachtige natuurgebied Den Inkel. Naast de camping is er een buiten- en binnenzwembad en op de camping zit een Brasserie waar je kan genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel.

Wil je de weekenden en vakanties doorbrengen in Zeeland? Buitenplaats Den Inkel is de perfecte locatie. Hier heb je tijd om dat goede boek te lezen en de mooie omgeving te verkennen. Maak gerust een afspraak en we laten het aan je zien!

Jaarlijkse kosten & info

Buitenplaats Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren en honden zijn welkom. Bij aankoop wordt een erfpachtovereenkomst aangegaan voor 30 jaar. Bijkomende kosten voor het afsluiten van het erfpacht zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. Naast de vergoeding voor het erfpacht bestaan de jaarlijkse kosten uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie. Het hebben van een hond en een extra auto wordt apart berekend. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Maatwerk chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 7.00 meter
Bouwjaar:
2001
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
209
Oppervlakte kavel ±:
345 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.750
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Buitenplaats Den Inkel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel