Camping Ginsterveld: jaarplaatsen 'U'

Ginsterveld ligt middenin de natuur van de Kop van Schouwen en op slechts 2 kilometer van het strand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. 

Ginsterveld is uitgegroeid tot een modern familiepark waar jong en oud  zich “thuis” voelt. 

Groot, maar door de vakverdeling en het vele groen, heb je dat helemaal niet in de gaten. De combinatie van vaste stacaravans en chalets met de toercaravans en tenten is mooi in evenwicht. Je zou net zo goed in de Brabantse bossen kunnen staan. Het verschil is natuurlijk het strand, wat op kleine afstand ligt en waar de meeste “Zeelandgangers” voor komen. Camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. 

Plezier & vertier
Het overdekte zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, een veertig meter lange glijbaan, een stroomversnelling, een whirlpool en een grote stoomcabine. Bij mooi weer gaat aan één zijde de schuifpui open zodat er buiten in het kleine kinderbad of op het speeltoestel gespeeld kan worden en je lekker kunt zonnen op de ligweide.

Overal op de camping zijn speeltuintjes met zandbakken, wiebeltjes en speelhuisjes. 

Minder weer is ook geen probleem; naast het overdekte zwembad is er de overdekte water- en zandspeelplaats zodat de kinderen lekker buiten kunnen kliederen! Natuurlijk is er in de vakanties ook het animatieteam waar Lol met een hoofdletter geschreven wordt!
Voor de jeugd is er de pannakooi en het sportveld. Lekker chillen of een potje voetbal, het kan hier allemaal. 

Ginsterveld eten & drinken; restaurant, bar, snackbar en bakkerij!
's Morgens vroeg wakker worden met de geur van vers gebakken brood, een makkelijke maaltijd halen bij de snackbar of uitgebreid dineren in het restaurant... hier kan het allemaal. Regelmatig worden er leuke avonden georganiseerd. De Summer Party, Barbecue Party, livemuziek maar ook gewoon gezellig een avondje bingo.