Camping Pallegarste

Camping Pallegarste heeft kampeerplaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen.
De camping is van alle gemakken voorzien en biedt voor ieder wat wils. Heerlijk genieten van de mooie omgeving en de rust en de ruimte van de natuur, of lekker met het hele gezin genieten van de tal van faciliteiten op de camping.
 
Er is een gezellige kantine, snackbar, campingwinkel en een terras.  Er zijn verwarmbare zwembaden, speeltuinen, speelveld/sportveld, binnen speeltuin, kinderboerderij en in het hoofdseizoen en de vakanties is er een recreatieteam.
 
De camping ligt midden in de landelijke omgeving van het Vechtdal te Overijssel.  Bent u een natuurliefhebber, dan bied “Het Vechtdal” tal van mogelijkheden. Genieten van het landleven en de streekprodukten of de mooie tuinen, tijdens een wandel- of fietstocht. Er zijn vele wandel- en fietsroutes beschikbaar.
Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. Natuurlijk met een heerlijke appelpunt erbij. Wie van winkelen houdt, kan zich in stad Hardenberg 6 dagen per week helemaal uitleven. Voor een lekker 'tussendoortje' of een uitgebreid diner zijn er diverse mogelijkheden in het centrum van Hardenberg of directe omgeving.
 
De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer.
In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur.  Deze groente-, fruit- en warenmarkt telt zo’n 65 standplaatshouders en werd enkele jaren geleden als beste weekmarkt van ons land bekroond.
 
Een grote diversiteit aan restaurants in Stad Hardenberg bieden de bezoekers een rijk aanbod aan culinaire mogelijkheden. Ook voor zakenlunches kan men uitstekend terecht in één van de restaurants.
En willen bezoekers aan het Hardenbergse centrum een ambachtelijke pannenkoek of een 'patatje met' dan zijn daarvoor ook voldoende mogelijkheden. En bij mooi weer kan dat genuttigd worden op één van de vele terrasjes in 'hartje Hardenberg'.
 
De camping is het hele jaar open met uitzondering van december en januari.