Caravanpark 't Moolhof

Caravanpark 't Moolhof, waar rust telt......

Caravanpark 't Moolhof ligt op de kop van het schiereiland Schouwen-Duiveland, met op 500 meter de domeiniale bossen, duinen en het Noordzeestrand. Op 300 meter van het caravanpark is een horeca straat en 10 minuten fietsen en u bent in het pittoreske Burgh Haamstede.
Op 25 minuten fietsafstand ligt het toeristische Renesse en bij regen bent u met de auto zo in de monumentenstadjes Zierikzee (18 km) of Middelburg (27 km). Om naar bijvoorbeeld Middelburg of Vlissingen te gaan, rijdt u over de indrukwekkende Oosterscheldekering die op 1 km. van het Caravanpark ligt.

Westenschouwen: Bos, zee, strand, zon,wind ...

Caravanpark ’t Moolhof is een prachtig, kleinschalig (63 plaatsen) stacaravan-park met ruime plaatsen. Rust en ruimte bepalen de sfeer op ’t Moolhof dus je kunt hier heerlijk onthaasten tussen de fruitboompjes.
Je vindt hier geen kantine, geen bingo of animatie en om het landelijke karakter te waarborgen bijvoorbeeld ook geen auto-parkeerruimte bij de caravan.
Alle terreintjes zijn voorzien van gas,water, elektriciteit en kabel.  
Ook is er op het terrein tevens een kleine wasserette aanwezig en voor de computerfreaks is er mogelijkheid tot WIFI.
 
17 km strand, 100den hectares bos en duingebied, beschermd natuurreservaat, de Oosterschelde, allemaal net buiten de slagboom.
Kortom ……  Je zal er je vrije tijd maar door moeten brengen....