Chalet Parc de Zeumersehof

De Zeumersehof ligt in het buitengebied van Voorthuizen, direct in de Veluwse natuur. Het chaletpark is ingericht op rust en recreatie. Chalet Parc De Zeumersehof is recent geheel geherstructureerd en de royale kavels zullen worden bebouwd met luxe recreatiewoningen of chalets.
De Zeumersehof onderscheidt zich echt door “eigen gebruik”. De eigenaren komen hier om te recreëren en te genieten van hun unieke plek op één van de vijf individuele parken van De Zeumersehof, bestaande uit De Goudkust, Het Vijverlanen Parc, Forest Fields, Parc Poderosa en Parc De Parel.
Elk park heeft zijn eigen karakter, en dat is op zichzelf ook al uniek.
Doordat Chalet Parc De Zeumersehof niet aan verhuur doet, geldt voor alle vijf parken dat de sfeer van natuurlijke rust optimaal gegarandeerd blijft.
 
Chalet Park De Zeumersehof zelf beschikt over een binnenzwembad en tennisbanen, waarvan de bewoners van de vijf parken gebruik mogen maken. In de schitterende bossen rondom De Zeumersehof kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Golf- en Countryclub Edda Huzid met zijn 18-holes golfbaan ligt op slechts 3 kilometer afstand van het park.
Op fietsafstand kunt u genieten van het recreatiegebied Zeumeren. Hier bevinden zich een grote zwem- en surfplas, zandstrandjes en het overdekte avonturenparadijs SchatEiland.
 
Voorthuizen ligt centraal in Nederland, aan de rand van de Veluwe. Er zijn dus in de omgeving ook volop mogelijkheden om van de natuur te genieten op de fiets of om er heerlijk te wandelen.
Veel grote steden zijn op gemakkelijk te bereiken afstand, voor een dagje shoppen of om gezellig een hapje te eten in de stad.