Eiland Noardburgum

Aan het vaarwater gelegen nieuw te bouwen luxe vakantiewoningen met eigen ligplaats.
Mooi gelegen aan het open vaarwater (Kukhernster Feart) wordt Eiland Noardburgum gerealiseerd. Dit betreft een kleinschalig recreatiepark met 9 luxe chalets van 70 m2 gebruiksoppervlakte wonen. Eiland Noardburgum is gelegen aan een open vaarroute en op ca. 15 minuten vaarafstand van het Burgumermeer. De Friese Meren zijn op ca. 2 uur vaarafstand gelegen. Nabij Eiland Noardburgum zijn wandel- en fietsroutes door de Friese Wouden. Deze omgeving kenmerkt zich door weilanden met botanische weideranden met elzensingels. De stad Leeuwarden en Dokkum zijn op slecht 20 minuten rijafstand gelegen. Op ca. 5 km afstand van Eiland Noardburgum zijn de dorpen Burgum en Feanwalden met een aanbod aan winkels, musea en sportvoorzieningen.

De luxe chalets zijn in 2 modellen uitvoerbaar, voor 4 of 6 personen. De chalets hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en worden vrijstaand gebouwd. Er zijn vele optiemogelijkheden in indeling en uitvoering. Kortom de woning is geheel aan te passen naar uw eigen wensen.

De nieuw te bouwen woningen vormen de eerste fase van de realisatie van Eiland Noardburgum. Dit betreft 3 kavels gelegen aan de Kukhernster Feart. De kavels hebben een eigen ligplaats en zijn ca. 311 m2 groot.

U mag in de chalet een heel jaar recreëren maar permanente bewoning is niet toegestaan.