Europarcs Resort Brunssummerheide

Europarcs Resort Brunssummerheide is een heerlijk en rustige vakantiepark en ligt op het heuvelachtige landschap van Limburg in Brunssum.

Op Resort Brunssummerheide kunnen alle zwem- en strandfanaten terecht op Natuur & Strandbad 'de Zeekoelen'. Deze natuurlijke zwemvijver ligt prachtig tussen de heuvels, met zandstrandjes en grasvelden om te zonnen maar ook met schaduw tussen de bomen. Een gedeelte is afgezet met een lijn voor de kleintjes. Verder zijn er leuke speeltoestellen, is er een levensgroot damspel en een groot springkussen.

In Brasserie De Uitvlucht kun je heerlijk bijkomen onder het genot van een heerlijke koffie met Limburgse vlaai, ontbijtje of als beginpunt voor een heerlijke wandeling. Ook kun je er terecht voor een gezellige lunch, diner en voor vergaderingen, feesten en partijen. Ook verzorgen zij maaltijden en arrangementen voor in jouw vakantiewoning. Brasserie De Uitvlucht is een familie restaurant, lounge, kinderspeelruimte, vergaderruimte en een heerlijk terras met vrij uitzicht over het natuurbad.

Als gast van Resort Brunssummerheide geniet u van alles wat het resort én de prachtige omgeving te bieden heeft. Rust, ruimte en natuurlijk. Maar als u eens een dagje wat anders wilt, kunt u Resort Limburg bezoeken. Als gast van Resort Brunssummerheide kunt u GRATIS gebruik maken van de faciliteiten van Resort Limburg, zoals het zwembad, de speeltuinen en natuurlijk de animatie en evenementen. Resort Limburg is 30 minuten rijden.

Door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.  Vlakbij ligt de Openbare Golfbaan Brunssummerheide, een 45-holes baan, gelegen op een geaccidenteerd terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse Bossen. Direct bij het vakantiepark dus!  Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van rust uitstekend samen gaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op 20 minuten rijafstand van het park.