Park Zeedijk

Park Zeedijk is gelegen aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, tussen 2 natuurgebieden en op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer. Het aangrenzend natuurgebied is doorgetrokken in Park Zeedijk. Hier worden 77 luxe recreatiewoningen gebouwd, ieder op een ruime kavel eigen grond
Park Zeedijk heeft een groene uitstraling. Dit wordt vooral bereikt door privé en openbaar gebied samenhangend te maken. Het terrein laat zo veel mogelijk ruimte voor struiken, gras, bomen en het aangelegde natuurgebied met water en riet. Daarom is er gekozen voor veel groen en het voorkomen van grote vlakken bestrating.
Ruime kavels, rust en ruimte komen u op de route naar het park tegemoet. Het is een heerlijke omgeving om te ontspannen in de luxe chalets op de ruime kavels op dit moderne, goed onderhouden park.

De omgeving

Op een steenworp afstand van Park Zeedijk liggen de Slikken van Flakkee: zo’n 1500 ha groot met een kustlengte van ca. 20 kilometer. Dit enorme natuurgebied biedt aan talloze bijzondere planten en dieren een plek om te leven. Bos en struiken worden afgewisseld door natte natuur. Door het uitgestrekte gebied zijn wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Wie hier vogels wil kijken, kan zijn hart ophalen. De veldleeuwerik, strandplevier en dwergstern brengen er hun jongen groot. In de winter ziet u hier ook flamingo’s die in het Grevelingenmeer overwinteren. Dit soort grote vogels zijn favoriete prooidieren van de zeearend die regelmatig een bezoek aan de Grevelingen brengt. Tijdens uw wandeltocht maakt u ook kans op het zien van heckrunderen, fjordenpaarden een ree of vos.
Recreëren op Goeree-Overflakkee is ontspannen en genieten in een groene en natuurlijke omgeving op slechts een steenworp afstand van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Chalets en tuinhuizen

Op het gebied van materialen is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. De gevelbekleding van de woning is gemaakt van WaxedWood, hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, dit geeft een warm en natuurlijk karakter. Het extra verzwaarde gedeelte van het dak is bestemd voor zonnepanelen waar tevens een airco/verwarming op aangesloten kan worden.
Per woning is er 1 schuurtje mogelijk en deze staat los van de woning. Om het harmonieuze beeld te behouden moet deze in dezelfde kleur en stijl van de woning zijn. 

Met betrekking tot de verhuur is er veel vrijheid en flexibiliteit. U kunt de woning volledig verhuren, zelf gebruiken of een combinatie van beide. De verhuur van de chalets op het park is in beheer van Roompot Vakanties. Alles wordt voor u geregeld. Van boekingen, betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandeling met gasten. Gasten kunnen op elk gewenst moment aankomen of vertrekken.
Omdat alle verhuurobjecten een gelijke uitstraling te kunnen geven is er per chalet een eigen interieur- en inventaris pakket samengesteld dat past bij de uitstraling van het chalet. Wilt u gaan verhuren, dan is de aanschaf van het interieur- en inventarispakket verplicht.
In dit inventarispakket zitten meubels zoals een bank, eethoek, bestek, keukengerei en een wasmachine.