Resort de Wije Werelt

Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het resort wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand.
Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, zwembaden, Veluwse kinderboerderij of kindertheater. Een van de leukste dingen van Resort de Wije Werelt is de kinderboerderij. In de dierenweide kun je kennis maken met onze geitjes, de kippen en de konijnen. Volop speelplezier op de Wije Werelt. Er zijn veel leuke en veilige speeltuinen waar kinderen naar hartelust kunnen klimmen, klauteren, schommelen en spelen. Er is een prachtig verwarmd zwembad en een peuterbad. Naast het zwembad is een ligweide waar je in de zomer lekker kunt zonnen en ontspannen.
Wil je de Veluwe per fiets verkennen? Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. De Veluwe staat voor actief, avontuurlijk, ontspannend en uitdagend. Maar ook voor verleidelijk lekker. En dat alles op nog geen uurtje rijden van de Randstad. Kom, ontdek en beleef de Veluwe!
In de buurt ligt ook Burgers Zoo, Klimbos Simia, Kröller Müller Museum en nog veel meer. Genoeg te doen dus voor het hele gezin.