Een prachtig nieuw chalet te koop op de Veluwe

Dit chalet, model Hansson Zeebonk, is gemaakt door een Nederlandse bouwer en staat op een mooi plekje in Epe. Bijzonder aan deze bouwer is het hoge afwerkingsniveau en de goede isolatiewaarde. Een perfect chalet om in te vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. Dit model Hansson Zeebonk heeft een standaard indeling met twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en niet te vergeten een apart toilet. Dit wordt door veel mensen als ideaal aanschouwen voor privacy en comfort. De ruime woonkamer heeft hoge ramen waardoor er veel licht naar binnen valt en schuifdeuren om naar het terras te gaan. Het ideale aan schuifdeuren is dat je deze open kan zetten om door te luchten, zonder dat ze net als bij openslaande deuren helemaal open moeten. Er moeten alleen nog wat leuke meubeltjes uitgezocht worden, maar daarna kun je er gelijk van genieten. 

Ook kun je optimaal genieten van de omgeving waar het chalet staat. Recreatiepark het Eperwoud ligt op loopafstand van het plaatsje Epe en midden op de Veluwe. Alles wat je maar kunt verzinnen is te doen in deze omgeving, wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, suppen, wild spotten en ga zo maar door. Het park zelf heeft ook een aantal faciliteiten, namelijk een speeltuin en eetgelegenheid in het restaurant en cafetaria. Op het nieuwe gedeelte van de camping 'Veluwte' hebben we naast dit model nog een aantal andere modellen chalet te koop. Genoeg opties die we je kunnen laten zien, dus kom jij snel een keertje langs?

Verhuur met rendement

Als je dit chalet wilt verhuren dan maak je gebruik van de Verhuurbemiddeling van recreatiepark Eperwoud, een professionele partij die alles voor jullie verzorgt.
Omdat het park de verhuurbemiddeling in eigen beheer heeft, handelt het ook in de lijn van de toekomstvisie van dit mooie park. Op deze manier verhuren, geeft een grote meerwaarde zonder zorgen. Laat jullie chalet daarom niet onnodig leeg staan en geef gasten de kans om de Veluwe te verkennen. Verhuur zonder gedoe, met een maximaal rendement. Je hebt de keuze uit een bruto vast rendement of je gaat slim een flexibele afspraak aan met dagelijkse prijsoptimalisatie. Natuurlijk is er ook de keuze om helemaal niet te verhuren, het is helemaal aan jullie.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan
De huur/parklasten bedragen € 3.250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl.

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeebonk
Buitenbekleding:
Kunststof
Afmetingen:
11.00 x 4.25 m
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
134-31
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.615
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel