Recreatiepark het Eperwoud

Recreatiepark het Eperwoud is een gezellige familie camping en heeft een prachtige ligging, namelijk in het plaatsje Epe midden op de Veluwe. Het park is het hele jaar geopend en honden zijn er toegestaan. Het park heeft veel te bieden voor zowel rustzoekers als avonturiers en is leuk voor zowel jong als oud. Er zijn meerdere faciliteiten aanwezig op de camping, zoals een speeltuin en eetgelegenheid in het cafetaria.

In de bosrijke omgeving van het park is veel te beleven. Je kunt in het natuurgebied wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs surfen. De Veluwe staat ook bekend om zijn vele wilde diersoorten die je met verschillende excursies kunt gaan spotten. In het dorpje Epe, maar ook in de andere dorpen en steden rondom de Veluwe vind je de gezelligheid en culturele bezienswaardigheden.  

Dus waarom zou je een chalet kopen op recreatiepark het Eperwoud? De kavels waar de stacaravans en chalets op staan zijn erg ruim en zijn omringd door groen. Ondanks dat het een omgeving is waar veel te beleven valt kun je er ook goed tot rust komen op je eigen plekje. Recreatiepark het Eperwoud biedt zowel kampeermogelijkheden als seizoens- en jaarplaatsen.

Op het nieuwste gedeelte van het park ‘Veluwte’ hebben we een aantal nieuwe chalets geplaatst van een Nederlandse en Franse bouwer. Het afwerkingsniveau van deze chalets is heel hoog, de chalets zijn ruim en zeer goed geïsoleerd. Een hele fijne plek om zowel in de zomer, als in de winter te verblijven.

Neem een kijkje in ons gevarieerde aanbod en neem bij vragen vooral contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park om onze mogelijkheden te laten zien. Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl