Luxe chalet te koop in Renesse, Zeeland

Op zoek naar een heerlijke plek in Zeeland? Dan zit je hier goed! Chalet Zeerust is namelijk een luxe chalet dat staat op een ruime kavel in Renesse. Het chalet is gebouwd van hoogwaardige materialen, heeft een goede indeling en ziet er gewoon geweldig uit. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, je komt binnen in de hal waar de slaapkamers, de badkamer, bergruimte en het aparte toilet zich bevinden. De slaapkamers hebben naast de bedden ook voldoende kastruimte, fijn als je wat langer dan een weekendje wil blijven. Niets is standaard aan de badkamer met de dubbele wasbak, ruime inloopdouche en mooie afwerking. De “werkkast” is ontworpen voor de wasmachine, droger en heeft toegang tot de bergzolder. Perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld de tuinstoelkussens.

Geen gewone deur maar mooie schuifdeuren geven je toegang tot de ruime living. Sfeerverhogend zijn de balken die de hoogte van het plafond benadrukken net als de stoere keuken. Het inventaris past perfect bij het geheel, stoer landelijk maar ook comfortabel. Je kunt zeker zeggen dat de tuin met tuinhuis erg ruim is, maar dat past juist goed bij het chalet en maakt het plaatje compleet.

Kavelhuur & info

De jaarhuur bedraagt in 2024 €9.680,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Op de kavel is opstalrecht gevestigd, dat afloopt in april 2042. De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule. Bijkomende kosten zijn overdrachtsbelasting, notaris- en gemeentelijke kosten en het verbruik van gas, water en elektra. De camping is het hele jaar geopend en honden zijn toegestaan. Commerciële verhuur is toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeerust
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
7.00 x 10.00 meter
Bouwjaar:
2017
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JW02
Oppervlakte kavel ±:
399 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
k.k
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel