Mooi en compleet chalet met berging in Renesse, Zeeland

Het chalet heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. De mooie veranda is een heerlijke plek om in de zomer van te genieten. De berging is fijn voor de tuinspullen en fietsen. Het chalet oogt licht en is goed ingericht. De tafel is uitschuifbaar zodat er met 6 personen aan ontbeten kan worden en de L-vorm bank is ruim, handig voor een filmavond met het gezin. In het chalet is genoeg ingebouwde kastruimte te vinden en de complete inboedel is inclusief. Het chalet wordt momenteel verhuurd en is vanaf half september beschikbaar voor overname.

Is dit jouw nieuwe vakantieadres? Bekijk de foto’s, video en maak een afspraak! We gaan graag met je mee om het park en chalet te laten zien. 

Op de fiets naar het strand? Vanaf de camping is het 5 minuten fietsen naar het strand, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en een duik kunt nemen in de zee. Het centrum van Renesse is op loopafstand vanaf het chalet. Aan restaurants en cafés is er geen gebrek, keuze genoeg als je even gezellig een drankje wilt drinken op een terras. De hele zomer door zijn er verschillende leuke markten in Renesse. Op de camping is genoeg te doen, in het hoogseizoen is er een animatieteam en er is een leuke speeltuin te vinden. 

Jaarhuur & info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2024 €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren. Honden zijn toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JU49
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel