Mooi chalet te koop in Renesse, Zeeland

Dit leuke chalet heeft veel lichtinval in de woonruimte door de verschillende ramen en de openslaande deuren naar het terras. De indeling is erg praktisch, 2 mooie slaapkamers met kastruimte, een badkamer en een apart toilet. Ook de ruime keuken heeft voldoende kastruimte en er staat een gezellige hoekbank waar je met heel het gezin kunt zitten.

Benieuwd geworden? We maken graag een afspraak om het chalet te laten zien!

Siblu de Oase

De camping is op loopafstand van het levendige centrum van Renesse maar ook het strand is erg dichtbij. Zo kun je kiezen om lekker te ontspannen op het strand of gezellig een terrasje te pakken in het centrum. Wil je wat meer actie? Ga bijvoorbeeld paardrijden of wandelen langs het strand, huur een fiets en verken de omgeving of bezoek Deltapark Neeltje Jans. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltoestellen en een enthousiast animatieteam in de zomer. Er is ook een winkeltje met vers gebakken broodjes en verse sinaasappelsap. 

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, Videma en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Trigano
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Panorama
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
VA15
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel