Nieuw Arcabo chalet te koop op loopafstand van het strand, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Op Chaletpark Alles Wisselt in het dorpje Ellemeet, op loopafstand van de Noordzee, is een op maat gebouwd Arcabo chalet geplaatst. Door samenwerking met de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting is het een prachtig totaalplaatje geworden. Deze zomer is het al mogelijk om te gaan genieten van jouw eigen stukje Zeeland!

De ‘Zeeuwse Hoeve’ op kavel 22 heeft een afmeting van 11.00 x 4.00 meter met een losse berging in dezelfde stijl. De raampartij aan de voorkant, in combinatie met de zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. Door de spiegelbeeld indeling komt het chalet goed tot zijn recht, iedere centimeter is optimaal benut. Er zijn twee slaapkamers. De badkamer heeft een ruime douchecabine, een badkamermeubel met wastafel en het toilet is apart. De luxe keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is ruim genoeg voor een fijne zithoek en eethoek. Het chalet wordt sleutelklaar opgeleverd compleet met een bijpassende berging, aangelegde tuin en een mooie sierpoort.

De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van de tuinen, modern met weinig groen of een weelderige bloementuin...alle stijlen kom je hier wel tegen. Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft. 

Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren.

Kavelhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 22 heeft een afmeting van 163 m2 en de huurprijs voor 2024 is € 3.801,--. De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Hoeve Kievit
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
22
Oppervlakte kavel ±:
163 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.801
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel