Alles Wisselt Ellemeet

Chaletpark Alles Wisselt, Ellemeet: “Het park met de mooie rood/wit/groene luiken”

In Zeeland hoef je nooit te wanhopen over het weer. Hoe regenachtig een dag ook begint, de wolken kunnen zo maar openbreken en een uur later zit je heerlijk in de zon. Dat is de extra charme van recreëren in Zeeland, naast al de voordelen van het strand, de duinen en de zee natuurlijk. En dus weet men op Chaletpark Alles Wisselt in het Zeeuwse Ellemeet wel hoe de dag begint, maar niet wat hij verder aan ‘moois’ te bieden heeft. 

Het strand, de duinen en de zee spreken iedereen aan. Veel vakantiegangers ondernemen lange reizen naar Spanje en andere Zuid-Europese landen, om te genieten van de warmte. Maar ook de Nederlandse zomers worden steeds mooier en in de wetenschap dat het weer zo maar kan omslaan, biedt Zeeland een prachtig alternatief. 
De vele Arcabo chalets, met hun kleurrijke rood/wit/groene raamluiken werken sfeerverhogend op het park. Als je dan ook nog kiest voor een Arcabo chalet met een overkapt terras aan de voorzijde, dan lach je zelfs om een enkele regenbui. Want ook bij minder weer kun je heerlijk buiten vertoeven.

Optimaal genieten

Het uitgangspunt van Alles Wisselt is om je optimaal te laten genieten van je vrije dagen en vakantie. Dat doet Alles Wisselt met het bieden van een boeiende en sfeervolle locatie en een chalet, waar je als eigenaar weinig omkijken naar hebt. Je komt hier niet om tuinen aan te leggen of onderhoud te plegen. Daarom worden de de chalets turn-key opgeleverd, volledig ingericht zoals je zelf wilt. Alles Wisselt beschikt over een eigen hovenier om op verzoek de tuin volledig aan te leggen.

Arcabo chalet

Op Chaletpark Alles Wisselt kunnen chalets worden geplaatst tot 70m2 vloeroppervlak. Volledig turn-key opgeleverd. Met de stoffering, meubilair en keukeninrichting naar eigen wens. Bijzonder zijn de chalets met dakoverstek, waardoor je veel vaker en ook buiten het seizoen, beschut tegen wind en regen kan genieten. Alle chalets beschikken over een eigen parkeerplaats.

Omgeving

Ellemeet is een pittoresk Zeeuws dorp op Schouwen-Duiveland. Het park ligt op loopafstand van het strand en net buiten de drukte van bekende badplaatsen, zoals o.a. Renesse. Ellemeet is rustig gelegen en heeft een strand waar nog voldoende ruimte is. Het park is gelegen tussen de bossen en het strand. 

Uniformiteit in uitstraling

Bij de keuze voor de chalets is bewust gekozen voor een tijdloze stijl: een chalet moet een halve eeuw mee kunnen. Met de onderhoudsvrije hedendaagse materialen is dat geen probleem. Maar dan moet het chalet wel in het tijdsbeeld passen. Vandaar de tijdloze chalets, die ook over 20, 30 jaar nog een goede uitstraling hebben.”