Nieuw mooi chalet op Vakantiepark de Boomgaard, Zeeland

Op Vakantiepark de Boomgaard is hard gewerkt aan een nieuwe fase. Ruime kavels  zijn gerealiseerd voor het plaatsen van nieuwe chalets. Op kavel 279 is het mooie model de Duinrand geplaatst. Het chalet heeft een heerlijke veranda waar je van de zon kan genieten. Met 2 mooie slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet is dit een mooi vakantiestek om de weekenden en vakanties zoveel mogelijk vrije tijd in door te brengen. De woonkamer heeft een fijne indeling, een ruime keuken met genoeg kastruimte, een heerlijke zithoek en een vierpersoonstafel. De tuinaanleg, een bijpassende berging en het inventaris zijn inclusief de verkoopprijs. Het chalet is vanaf oktober beschikbaar.

Bel of reageer op de advertentie, dan zien we elkaar op Vakantiepark de Boomgaard!

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Westkapelle

Gelegen op het uiterste puntje van Zeeland, omgeven door zee en strand. Het dorp staat bekend om haar vuurtorens, de 5 kilometer lange Westkappelse Zeedijk en het culinaire aanbod. In Westkapelle kun je het hele jaar door heerlijk vertoeven. In de zomer kun je op de verschillende terrassen zitten en in de winter heb je alle rust en ruimte om lekker uit te waaien op het strand.

Alle kenmerken

Merk-type:
Duinrand
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.70 x 4.70 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
279
Oppervlakte kavel ±:
227 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel