Prachtig chalet te koop midden in de natuur, Zeeland

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? Dit is Schouwen-Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafe. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee.

Op Kavel 50 is onlangs een nieuw chalet van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst. Het is van alle luxe voorzien, denk hierbij aan boxspringbedden in de ouderslaapkamer, een ruime badkamer, apart toilet en een vaatwasser en combimagnetron in de keuken. De kleuren en materialen van het interieur zijn op elkaar afgestemd, er is een licht en neutraal kleurenpalet gekozen, dat past bij iedere woonstijl. Hoe leuk is het om de woonkamer nog naar eigen wens en smaak in te richten. 

Er is een mooi terras aangelegd met een groene tuin. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen. 

Val je voor de charmes van Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten je graag het chalet en deze fijne plek zien.

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt € 2.618,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeeuwse Chalets - Zeerot
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.20 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
50
Oppervlakte kavel ±:
192 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.618
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel