Vrije kavel in te vullen met nieuw chalet naar keuze in Westenschouwen, Zeeland

Lekker onthaasten op camping Sine-Cura. Spelende kinderen op het voetbalveld, een kletspraatje met de buurvrouw van de overkant, en af en toe gras maaien. Op camping Sine Cura lijkt de tijd altijd een beetje stil te staan. Je bent hier weg van de dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Een weekend is al genoeg om weer een hoop energie op te doen. In de directe omgeving is genoeg te beleven op zowel sportief, cultureel als historisch gebied. Wandel- en fietsroutes starten direct voor de deur. Wil je een terrasje pakken of boodschappen doen? Dat kan, het centrum van Burgh-Haamstede is om de hoek!

Kavel 18 is vrij gekomen voor een nieuw chalet of stacaravan naar keuze van leverancier Zeeuwse Chalets. Als voorbeeld laten we het type IRM Capucine zien maar gaat je voorkeur uit naar een chalet uit voorraad of zelfs een maatwerk chalet, dan is dat ook mogelijk.

De Capucine is al compleet ingericht met gezellige meubelen in lichte kleuren voor een ruimtelijk effect. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, vaatwasser en veel kastruimte. De stacaravan is praktisch ingedeeld, een middenkamer met de ouderslaapkamer aan de ene zijde en de kinderslaapkamer met het aparte toilet en de badkamer aan de andere zijde. De badkamer heeft een ruime douchecabine en wastafel met meubel, de slaapkamerramen zijn voorzien van een hor- en verduisteringsgordijn. De hoekbank in de woonkamer biedt nog extra slaapplaatsen om gezellig logees te kunnen ontvangen, wel zo handig dat je ook de eetkamertafel kunt uitschuiven. De stacaravan wordt verwarmd met elektrische convectoren in de verschillende ruimtes.

Wat je keuze ook wordt, het chalet of stacaravan wordt na plaatsing op de camping aangesloten en opgeleverd met een gaskeuring, onderzijde afwerking en brede trappen. De tuinaanleg en tuinhuis zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen maar we denken graag mee over de mogelijkheden

Wij hebben de eerste zet gedaan, maak een afspraak en kom eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken.

Jaarhuur & info

Camping Sine-Cura is geopend van 1 april tot eind oktober. De kavelhuur bedraagt €3.040,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting, wifi en servicekosten. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en een tv-abonnement. Het chalet mag maximaal 3 weken per seizoen verhuurd worden aan derden en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Capucine
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
18
Oppervlakte kavel ±:
169 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.040
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Sine Cura
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel