Oost- en Midden Nederland

Oost- en Midden Nederland: een zeer veelzijdige regio. Met bruisende steden en gezellige dorpen, met grote evenementen, leuke activiteiten en uitgestrekte natuur. De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden in Nederland, hoe heerlijk is het om daar een eigen stekje te hebben. Zo bieden we op het Recreatiepark het Eperwoud midden op de Veluwe een aanbod van gloednieuwe chalets in een heerlijke bosrijke omgeving aan. 

Verder biedt Oost- en Midden Nederland een rijke historie, een eigen signatuur, groen, creativiteit en ontspanning. De geschiedenis komt terug in verschillende musea en bezienswaardigheden. Daarnaast vind je er kunst en cultuur, bruisende winkelgebieden waar je heerlijk kunt funshoppen, culinaire verrassingen, spraakmakend design en aansprekende architectuur. In en rondom de steden en dorpen liggen groene bossen, glooiende heuvels en water in verschillende vormen, van rivier en ven tot watersportgebied. De natuur biedt zoveel variatie dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt!

Wacht niet langer en kijk eens rond in het onderstaande aanbod en laat u overtuigen van al het moois dat Oost en Midden Nederland te bieden heeft. Proef de sfeer op de diverse locaties die hier aangeboden worden. Staat het ideale plekje ertussen, laat het dan aan één van onze stacaravanmakelaars weten. Wellicht is binnen enkele weken uw droom van een 2e huis gerealiseerd.