Oost en Midden Nederland

Oost en Midden Nederland: een zeer veelzijdige regio. Met bruisende steden en gezellige dorpen, met grote evenementen, leuke activiteiten en uitgestrekte natuur. Rijke historie, een eigen signatuur, groen en creatief en biedt plek aan wellness en ontspanning. 

De geschiedenis komt terug in verschillende musea en bezienswaardigheden. Daarnaast vind je er kunst en cultuur, bruisende winkelgebieden waar je heerlijk kunt funshoppen, culinaire verrassingen, spraakmakend design en aansprekende architectuur. In en rondom de steden en dorpen liggen groene bossen, glooiende heuvels en water in verschillende vormen, van rivier en ven tot watersportgebied. De natuur biedt zoveel variatie dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt!

Wacht niet langer en kijk eens rond in het onderstaande aanbod en laat u overtuigen van al het moois dat Oost en Midden Nederland te bieden heeft. Proef de sfeer op de diverse locaties die hier aangeboden worden. Staat het ideale plekje ertussen, laat het dan aan één van onze stacaravanmakelaars weten. Wellicht is binnen enkele weken uw droom van een 2e huis gerealiseerd.