Mooi chalet te koop op camping de Strandloper, Zeeland

Dit nieuwe chalet komt op Camping de Strandloper. Het chalet wordt verdiept geplaatst, de onderzijde wordt afgewerkt, er wordt een bijpassende berging geplaatst en er is een stelpost voor de tuinaanleg. Deze mooie vakantiestek wordt sleutelklaar opgeleverd, dat betekent zorgeloos genieten.

Het chalet heeft een heerlijk terras, waar je op uitkijkt vanaf de woonkamer. De mooie raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Met twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een luxe keuken is er optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. Het chalet is gemaakt van hoogwaardige materialen en ook erg fijn; er zitten luxe boxspringbedden in het chalet. Benieuwd geworden? We vertellen je graag meer over het type chalet en we laten graag de kavel aan je zien! 

Camping de Strandloper is gunstig gelegen op loopafstand van zowel het Noordzeestrand als het Grevelingenmeer. Het is de ideale plek voor watersport en ontspanning. De camping is gelegen in Scharendijke, het heeft een gezellige dorpsstraat, leuke horeca en een supermarkt. In de omgeving kan goed gewandeld worden en er zijn mooie fietsroutes te vinden. De dorpen Renesse en Burgh-Haamstede zijn ook aan te fietsen! Erg leuk om een terrasje te pakken, de markt te bezoeken en de mooie omgeving te ontdekken. 

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). De jaarhuur bedraagt €6.000,--. Dit is inclusief digitale tv, milieukosten en internet. De bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en de toeristenbelasting. De kavelgrootte is 260 m2. De hond is welkom en commerciële verhuur is toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Golfbreker
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.90 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
K27
Oppervlakte kavel ±:
260 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.000
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel