Nieuw Wanders chalet te koop aan Zeeuwse kust, Scharendijke

Camping de Strandloper heeft het recept voor een goede vakantie! Mooie camping, leuke speeltuinen en het strand op loopafstand. De camping is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, waardoor dit een heerlijke plek is voor watersporters. Binnen 10 minuten wandelen ben je op het Noordzeestrand of aan het Grevelingenmeer. Hoe fijn is het om hier je eigen stek te hebben, zodat je heel het jaar kan genieten van al het moois wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft! 

Net zo uniek als de camping is de combinatie van het Wanders Chalet, bijpassend tuinhuis en de tuinaanleg op kavel L14. Een sleutelklaar vakantieadres waar je je snel thuisvoelt. Het chalet is van alle luxe voorzien, denk hierbij aan een apart toilet, ruime badkamer en een vaatwasser en combimagnetron in de keuken. De kleuren en materialen van het interieur zijn op elkaar afgestemd, er is gekozen voor een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. 

Net als het chalet is het tuinhuis ook op maat gebouwd, in dezelfde stijl en materialen. Goed geïsoleerd en voorzien van een wasmachineaansluiting. De tuin is aangelegd door Braber Groenvoorziening, een specialist op het gebied van chalet tuinen.

Val je voor de charmes van Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten je graag dit uniek stekje zien. 

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (Kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur 2024 bedraagt €5.500,--. Dit is inclusief milieukosten, CAI module en internet. Bijkomende kosten zijn de kosten van het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting.    

Alle kenmerken

Merk-type:
Chalet Wanders Zeeloper
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.25 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
L14
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel