Vrije kavel voor een nieuw te plaatsen chalet aan de Zeeuwse kust, Vakantiepark Grevelingenpolder

Vakantiepark Grevelingenpolder ligt midden in de natuur. Aan de noordzijde grenst ons park aan het grootste zoutwatermeer van Europa: de Grevelingen. Iets naar het westen ligt een strandje met officieel zwemwater. Hoe heerlijk is het om weekenden en vakanties door te brengen op dit kleinschalig vakantiepark aan het Grevelingenmeer en bij het historische stadje Brouwershaven? Een fijne plek voor rustzoekers, doeners, eco-lovers en natuurliefhebbers! 

Kavel 24 is vrijgekomen voor een nieuw chalet van leverancier Zeeuwse Chalets. Voor dit mooie plekje is gekozen voor het chalet Mountain. Dit chalet heeft een afmeting van 11.00 x 4.00 meter en beschikt over 3 slaapkamers waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het chalet heeft centrale verwarming, wat erg fijn is in de winter. De keuken is van alle gemakken voorzien met een combimagnetron en een vaatwasser. Tot slot wordt er een mooie tuin aangelegd. Een budget voor de tuin is bij de prijs inbegrepen en de tuin is nog naar eigen wens in te vullen.

Sinds 2018 is Vakantiepark Grevelingenpolder GreenKey Gold gecertificeerd. GreenKey is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. De nieuw te plaatsen berging met een “groen” dak  is de laatste ontwikkeling op dit gebied en helemaal van deze tijd. De aanschaf en onderhoud is verwerkt in de jaarhuur. De berging heeft elektra, verlichting en een wasmachineaansluiting.

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2024 bedraagt €4.899,--. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Mountain
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
24
Oppervlakte kavel ±:
190 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.899
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel