Mooi chalet te koop vlakbij het centrum van Renesse, Zeeland

Dit leuke chalet heeft 3 slaapkamers en een mooie veranda. Een heerlijke plek om van te genieten in de zomer na een lange stranddag. Het prachtige zandstrand van Renesse is maar 6 minuten fietsen vanaf de camping. De fietsen en strandspullen kunnen opgeborgen worden in de berging. Het chalet is goed ingedeeld met aan de ene zijde de ouderslaapkamer met een eigen badkamer en aan de andere zijde 2 kleine slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De middenkamer heeft een gezellige u-vorm bank en de eettafel is uitschuifbaar. 

Benieuwd of dit jouw vaste vakantiebestemming kan worden? Maak een afspraak en we laten je deze leuke plek zien! 

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, Videma en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Siblu de Oase

De camping is op loopafstand van het levendige centrum van Renesse, erg leuk om gezellig een terrasje te pakken. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltoestellen en een enthousiast animatieteam in de zomer. Er is ook een winkeltje met vers gebakken broodjes en verse sinaasappelsap. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Rapidhome Bahiana
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Ja
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JH05
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel