Mooi chalet te koop in Renesse, Zeeland

Dit leuke chalet staat op Camping de Siblu in Renesse. De camping ligt naast het centrum, waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden. Het zandstrand is 5 minuten fietsen vanaf de camping. De stranden van Renesse zijn meermaals onderscheiden omdat ze zo schoon zijn, echt een aanrader!

Het chalet is mooi, compleet, goed onderhouden en geschikt voor 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers, waarvan vooral de ouderslaapkamer erg ruim is met voldoende kastruimte. Het woongedeelte is speels ingedeeld met een open keuken, eethoek en gezellige zithoek. Naast de badkamer is er ook nog een apart toilet. De inventaris is inclusief, er zit een mooie houten veranda bij, er is een eigen berging en parkeren kan op de kavel. Heerlijk om zo een jaar rond te kunnen genieten van deze gezellige plek in Zeeland. Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Het chalet wordt momenteel verhuurd en is vanaf begin september beschikbaar voor overname.

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, Videma en het verbruik van gas, water en elektra.
De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Honden zijn toegestaan op het park.

Omgeving & tips 

Tussen half mei en eind september kun je met de BeachHub bussen gratis reizen van en naar de verschillende stranden. 3 lijnen zijn zo ingericht dat de reiziger bijna overal gratis terecht kan komen binnen de regio. Vanaf het busstation van het Transferium (gelegen naast de camping) vertrekt de BeachHub en ook de reguliere lijndiensten met diverse bestemmingen. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Delta Saffron
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
VA17
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel