6 persoons chalet in Renesse op sfeervolle kavel, Zeeland

Het chalet is perfect voor het hele gezin met 3 slaapkamers en voldoende kastruimte. Wat opvalt is de gezellig aangeklede kavel, een heerlijke plek om in de zomer van te genieten. De berging is fijn voor de tuinspullen en fietsen. In het chalet zijn leuke zithoekjes gecreëerd om gezellig met het gezin een spelletje te spelen of een film kijken. Het chalet heeft 2 toiletten, 1 in de badkamer en 1 apart. Heb je de foto’s gezien en lijkt dit jou een mooie vakantiebestemming? We gaan graag met je mee! Bel of mail voor een afspraak. 

De camping wordt goed onderhouden en er zijn verschillende leuke speeltuinen te vinden. Op 5 minuten fietsen van de camping ligt het strand, waar je heerlijk uit kunt waaien. Het centrum van Renesse is op loopafstand vanaf het chalet. Aan restaurants en cafés is er geen gebrek, keuze genoeg als je even gezellig een drankje wilt drinken op een terras. De hele zomer door zijn er verschillende leuke markten in Renesse. Maar ook in het najaar en met Kerst is er markt. 

Jaarhuur & info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2024 €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Globus Zeelandia
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.85 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JU10
Oppervlakte kavel ±:
186 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel