Vakantiechalet te koop vlakbij het centrum van Renesse, Zeeland

Dicht bij zee en aan het bruisende centrum van Renesse vind je het vakantiepark de Oase. Een chalet op dit vakantiepark is een heerlijke uitvalsbasis om te genieten van de prachtige landschappen van Schouwen-Duiveland. Gezelligheid is er genoeg op de camping of in het dorp, maar ook de rust op je eigen vakantiestek is heerlijk. 

Het chalet is slim ingericht en geschikt voor 6 personen. De gezellige middenkamer heeft een fijne zithoek, een u-vormige keuken en een uitschuifbare eettafel. De ouderslaapkamer is aan de ene zijde van het chalet, met een inloopkast en de twee kinderslaapkamers aan de andere zijde. Het chalets heeft een apart toilet en een goed ingedeelde badkamer. Deze plek met dit leuke chalet erop is de perfecte combinatie voor een ultiem vakantiegevoel voor het hele gezin! Het chalet is vanaf september beschikbaar.

Jaarhuur & info

Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, Videma en het verbruik van gas, water en elektra.

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

Omgeving & tips

De seizoensmarkt (vanaf 17 april t/m 30 oktober 2024) op woensdagen in Renesse is een trekpleister voor zowel de gast als de bewoners. De markt is uitgebreid met een diversiteit aan fruit, groente, kleding, vis, brood, kaas en dergelijke. Erg leuk om te bezoeken met het gezin!

Alle kenmerken

Merk-type:
Irm Amorosa
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JA26
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel