Chalet voor 6 personen in Renesse op fijne kavel, Zeeland

Het chalet heeft een fijne ligging op de camping, lekker verstopt op een groene kavel. Deze IRM Aventura ziet er als nieuw uit. Met 3 slaapkamers en voldoende kastruimte is dit een perfecte vakantiestek voor het hele gezin. Heerlijk op de veranda uitrusten na een lange dag strand. Hier kan het! De camping is maar 5 minuten fietsen naar het strand. Het chalet heeft een goed uitgedachte indeling. De fijne u-keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en de tafel is uitschuifbaar zodat er met 6 personen aan gegeten kan worden. De ouderslaapkamer is gelegen aan de rechterzijde van het chalet met een eigen badkamer. De twee kinderkamers liggen aan de linkerkant van het chalet, met een badkamer en een apart toilet. 

Heb je de foto’s gezien en lijkt dit jou een mooie vakantiebestemming? We gaan graag met je mee! Bel of mail voor een afspraak. 

Het centrum van Renesse is op loopafstand vanaf het chalet. Daar zijn genoeg leuke winkels, restaurants en terrassen te vinden. Bestel eens een kopje koffie of thee met een heerlijke Zeeuwse bolus of verse kibbeling bij de visspeciaalzaak. De hele zomer door zijn er verschillende markten in Renesse, erg gezellig als uitstapje met het gezin. Op het strand zijn een aantal leuke strandtenten te vinden en wist je dat je vanaf het strand zeehonden kan spotten? Er liggen vaak grote aantallen op de zandbanken. 

Jaarhuur & info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2024 €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Tips & omgeving

Leuk om te bezoeken is de Plompe Toren. De toren was honderden jaren geleden het middelpunt van het welvarende dorp Koudekerke, gelegen aan de Oosterschelde. Het dorp verdween, alleen de toren hield stand. Tijdens een bezoek aan de toren hoor je de sage over het verdronken dorp Koudekerke. De toren is gratis te beklimmen en is dagelijks open van 09.00 uur tot 18.00 uur in de zomertijd. In de wintertijd sluit de toren om 17.00 uur.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JM12
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 7.680
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel