Nieuw chalet op Vakantiepark de Boomgaard in Westkapelle, Zeeland

Het model Arcabo Kust XL heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de mooie houtlook buitenbekleding en een fijne indeling. Er zijn twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort. De woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. 

Het is een compleet plaatje geworden, het chalet ziet er schitterend uit met de bijpassende berging en de tuinaanleg! Het meubelpakket is ter overname, maar je eigen interieur uitkiezen is natuurlijk ook mogelijk.

De verkoopprijs is gebaseerd op het leveren van het chalet, plaats- en aansluiting, onderzijde afwerking met geïsoleerde panelen, een bijpassend tuinhuis en de tuinaanleg.

Zie jij jezelf al zitten bij je chalet in Westkapelle? Kilometers fietsen, leuke stadjes en dorpen bezoeken of lekker uit eten... gewoon genieten dus. Maak een afspraak, dan laten we het park zien en informeren we je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
283
Oppervlakte kavel ±:
217 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel