Vrije kavels op Vakantiepark de Boomgaard voor nieuw chalet, Zeeland

Ben je dol op de betoverende Zeeuwse kust, het verkennen per fiets en wandelend de omgeving ontdekken? Dan is Vakantiepark de Boomgaard de ideale bestemming. Op deze gezellige familiecamping wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw deel van het park. Er zijn nog een aantal kavels vrij waar leverancier Zeeuwse Chalets het model Roggenplaat voor heeft gereserveerd. 

Chalet Roggenplaat heeft een fijne indeling, met de ouderslaapkamer over heel de breedte, een ruime douche en luxe keuken. Ook is de tweede slaapkamer ruim genoeg met bovenkasten aan één zijde. In de woonkamer is er volop plaats voor de meubelen, je kunt het chalet helemaal naar je eigen zin inrichten en decoreren. De beide slaapkamers zijn voorzien van goede boxspringbedden en het hele chalet is voorzien van raamdecoratie.

De verkoopprijs is inclusief het plaatsen en aansluiten, de afwerking van de onderzijde met geïsoleerde panelen, twee robuuste opstappen, de stelpost voor de tuinaanleg en een bijpassende berging. De tuinaanleg wordt verzorgd door hovenier Wisse. Zet je plannen op papier en in overleg wordt de lege kavel omgetoverd tot een fijne tuin. Maak eens een afspraak, dan laten we het park zien en informeren we je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht. Bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Roggenplaat
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
299 t/m 302
Oppervlakte kavel ±:
213 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel