Vrije kavel voor nieuw te plaatsen chalet op Vakantiepark de Boomgaard, Walcheren

Het project op Vakantiepark de Boomgaard is bijna helemaal ingevuld, er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Op kavel 280 mag een mooi chalet van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst worden. Als voorbeeld laten we het model Mountain Verte zien, maar mocht je andere wensen hebben dan kan er een ander model uitgekozen worden bij Zeeuwse Chalets. 

De Mountain Verte heeft een mooie grijs-eiken kunststof buitenkleding. De keuken heeft veel kastruimte en de woonkamer heeft openslaande deuren. Heerlijk om in de zomer de deuren open te zetten en van het weer te genieten! Maar ook in de winter is het comfortabel door de centrale verwarming. Het chalet heeft twee slaapkamers, de bedden en de raamdecoratie die op de foto’s te zien zijn, horen bij het interieur. Alleen nog een aantal meubels in de woonkamer en dit is een heerlijke vakantiestek. 

Vakantiepark de Boomgaard is een gezellige familiecamping aan de rand van Westkapelle, dichtbij de vuurtoren en de mooie stranden. Op het park zelf is er ook genoeg te doen! Er is een mooi centrumgebouw met receptie, binnenzwembad, indoorspeeltuin en een kinderbioscoop. Op het park zijn 3 buitenspeelplaatsen te vinden, leuk voor de kleintjes! 

De verkoopprijs is gebaseerd op het leveren, plaatsen en aansluiten van het chalet, de afwerking van de onderzijde met geïsoleerde panelen en een stelpost van de tuinaanleg. De foto’s van het chalet zijn gemaakt op de showroom van Zeeuwse Chalets. 

Wil je graag de ruime kavel en het park zien? We gaan graag met je mee en vertellen je over de mogelijkheden voor deze mooie vakantiebestemming! 

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, en exclusief het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom! 

Alle kenmerken

Merk-type:
Mountain Verte
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
280
Oppervlakte kavel ±:
209 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel