Nieuw chalet te koop op vakantiepark de Boomgaard, Westkapelle in Zeeland

Na de grote uitbreiding enkele jaren geleden wordt op Vakantiepark de Boomgaard weer hard gewerkt aan een nieuwe fase. Ruime kavels worden gerealiseerd voor het plaatsen van nieuwe chalets. 

Kavel 306 aan de buitenrand is gereserveerd voor chalet Oceaan. Dit chalet ademt ruimte. Wauw! Wat een hoogte en wat een licht! De hoge ramen tot aan het dak en de strakke frisse inrichting van binnen. Dit comfortabele chalet heeft een unieke uitstraling en indeling, en is gemaakt van hoogwaardige materialen. In het chalet is een wasmachine aansluiting en er staan heerlijke luxe boxspring-bedden in de slaapkamers. Ook aan de raamdecoratie wordt gedacht. De verkoopprijs is gebaseerd op het ontwerpen en leveren van het chalet, plaats- en aansluiting en een bijpassend tuinhuis met elektra. De tuinaanleg wordt gerealiseerd door Hovenier Wisse.

De foto’s en de video zijn een voorbeeld van eenzelfde chalet dat onlangs geplaatst is.

Wil je een afspraak maken om de kavel te bekijken en dat te combineren met het bezichtigen van een soortgelijk chalet op de showroom van Zeeuwse Chalets? Bel of reageer op de advertentie, dan zien we elkaar in het mooie Westkapelle.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Chalet Oceaan
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.20 x 4.85 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
306
Oppervlakte kavel ±:
214 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel