Nieuw project op Vakantiepark de Boomgaard in Westkapelle, Zeeland

Na de grote uitbreiding enkele jaren geleden wordt op Vakantiepark de Boomgaard weer hard gewerkt aan een nieuwe fase. Ruime kavels worden gerealiseerd voor het plaatsen van nieuwe chalets. 

Het model Arcabo Kust XL heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de mooie houtlook buitenbekleding en een fijne indeling. Er zijn twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet  wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort. De woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar de meubelen te plaatsen en het verder naar je eigen smaak in te richten.

De verkoopprijs is gebaseerd op het leveren van het chalet, plaats- en aansluiting, onderzijde afwerking met geïsoleerde panelen, een bijpassend tuinhuis en de tuinaanleg.

Zie jij jezelf al zitten bij je chalet in Westkapelle? Kilometers fietsen, leuke stadjes en dorpen bezoeken of lekker uit eten... gewoon genieten dus. Maak een afspraak, dan laten we het park zien en informeren we je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, bijkomende kosten zijn het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
295 t/m 298 en 283
Oppervlakte kavel ±:
217 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel